Skillet mellom vanlig preging og limlaminering

Hva er forskjellen mellomfellespreging og lime laminering?

Vanlig embossing og lime lamineringer vanlige prosesser i behandlingen av husholdningspapirprodukter, og er mye brukt i alle typerhygieniskpapirprodukter.De er alle for å prege mønstre på produktet og lime flere lag avjumborullpapir., hva er forskjellen eller forskjellen mellom de to?

Først.Bandre brukesførprosessen med å kutte og serforering, spole tilbake eller brette etterjumborullpapir er unvind.Og begge brukes til å trykke flere lag med papir.Men vanlig preging bruker vanligvis"stål til gummi/ullruller system for å lage papirlag liming med fysisk styrke, lim laminering bruk"stål til stålrullesystem, deretter belegg lim på mønsteret av stålruller.

For det andre bindes vanlig preget papir sammen med trykk, slik at det kan skilles for hånd, det brukes ofte i mykt papir som toalettpapir og ansiktsservietter, mens limt papir bindes med lim og er vanskelig å skille.Det brukes ofte i hardt papir som kjøkkenhåndklær og håndklær.

For det tredje, på grunn av den mindre spenningen på papiret under pregeprosessenglue laminering kan bruke mer kompliserte mønstre.

Det er altforskjellen mellomfellespreging og lime laminering.


Innleggstid: 15. februar 2023